divendres, 25 de juliol de 2014

F.C.M: Informa: 25 / 07 / 2014PROPERES ACTIVITATS
Trial del Cent Peus per la Festa Major de Sant Fost de Campsentelles. 


El proper diumenge 27 de juliol el Moto Club Cent Peus organitza el tercer trial social Cent Peus a  la zona de Can Teià de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), que coincideix en aquesta ocasió amb els actes de la Festa major de la població. La prova està destinada tan a pilots adults com a joves, i per a participar-hi cal estar en disposició de la corresponent llicència federativa. 
El preu de la inscripció del trial per els socis serà de 20€ per nens i 30€ per grans, mentre que els no socis hauran d’abonar 30€ per nens i 40€ per grans. Amb aquests preus s’inclou esmorzar per a tots els participants.
L’hora de trobada s’ha fixat a les 08.30 h. a Can Teià i la sortida del primer participant serà a les 09.30 h.
Informació i inscripcions a www.motoclubcentpeus.com
ALTRES INFORMACIONS

Primer campus de trial femení de la RFME. Del 7 al 10 d´agost se celebrarà a la població lleonesa de Pobladura de las Regueras el primer campus de pilots femenines de trial, que posa en marxa la Comissió Femenina de la RFME. 

Aquest serà accessible a pilots de tots els nivells, ja que la idea és promocionar la pràctica del Trial i també ajudar a millorar la tècnica de les ja habituals. Les participants comptaran amb tresmonitors de luxe com Sandra Gómez, Pol Tarrés i Sergio Pérez. Cadascun d´ells s´encarregarà d´una tasc aja que la formació, que serà específica de Trial, consistirà en formació física orientada al motociclisme, disciplina esportiva, formació i informació en competició, tècnica de pilotatge, mecànica bàsica i nutrició esportiva.
Per la inscripció al I Campus de Trial a Pobladura de las Regueras, cal posar-se en contacte amb la FCM o directament amb la màxima responsable de la Comissió, Inés Fonseca, al seu email (inesfonseca@rfme.com).


ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA
El Mediterrani i Català de velocitat omplen d´activitat el Circuit de Barcelona-Catalunya.
Toni Bou i Adam Raga repeteixen els dos primers llocs a Gran Bretanya. De nou els pilots catalans han tornat a copar el podi de les dues jornades de la prova del mundial de trial celebrada el passat cap de setmana a Gran Bretanya.
A la jornada del dissabte, la pluja i el fang van complicar molt la competició i els pilots van haver d´estar molt atents durant tot el dia per obtenir un gran resultat.
Després de fer dos magnífics trials, ToniBou (Montesa), es va endur la victòria els dos dies i se´n va de Gran Bretanya amb 10 punts d´avantatge sobre el seu riva lmés immediat, AdamRaga. El de Gas Gas va ser segon també tant dissabte com diumenge, mentre que el tercer calaix d´honor se´l van repartir Albert Cabestany (Sherco) i Jeroni Fajardo (Beta).
La propera prova del Campionat del Món de Trial serà el 27 de juliol a La Mongie, França.

Cap comentari: