divendres, 11 de juliol de 2014

F.C.M: Informa 11 / 07 / 2014PROPERES ACTIVITATS

La Challenge de Ciclomotors torna a La Selva del Camp.
Agramunt acull aquest dissabte un Dirt Track amb horari nocturn i gratuït.
Diumenge:  Trial del Bergueda a Vallcebre i Cursa Americana de Calonge.
ALTRES INFORMACIONS
Títols espanyols de trial per a Pau Martínez i Alba Lara. 


Els catalans Pau Martínez (MC La Clau) i Alba Lara (MC Sitges) es van proclamar el passat cap de setmana campions d’Espanya de trial de les categories Juvenil B i Fèmines B respectivament, després de celebrar-se a la població lleonesa de Pobladura, la tercera i darrera prova del campionat.

Després de dues victòries a les primeres proves, Pau Martínez, actual líder a la Promo de la Copa Catalana de Trial de Nens, en va tenir prou amb una segona posició per assegurar-se el campionat. Per la seva banda, Alba Lara va completar el ple particular de victòries, al guanyar les tres proves celebrades a Castellolí, Cangas i Pobladura.

.
Colònies off-road dels germans Puigdemont a la seva àrea de Girona. Els germans Xevi i Marc Puigdemont ofereixen colònies “off-road” durant aquest mes de juliol, amb estades de cinc dies a les seves instal·lacions de Girona.
Aquestes colònies estan pensades per a que els joves aprenguin les principals tècniques par a dominar la disciplina de l’enduro, sigui quin siguo els seu nivell. Les activitats de pilotatge es combinen amb altres accions com a millora de coneixements mecànics, entrenament físic, natació, mountain bike, etc..
L’estada s’efectua a la mateixa masia de l’àrea d’entrenament de Bescanó, prop de Girona, i cada campament s’efectua de dilluns a divendres, totes les setmanes de juliol. El preu és de 475 € per campus, i també s’ofereix la possibilitat d’assistir dies individuals per 50 € la jornada.

Us adjuntem el link per veure l´espectacular vídeo de les 3 Hores de Resistència Derbi Variant que va tenir lloc el passat diumenge 6 de juliol a Santa Eulàlia de Ronçana. Aquest resum conté imatges aèries de la prova i també preses per càmeres situades sobre els cascs dels propis pilots.
Amb una participació de 75 equips i un gran ambient, tant a dins com a fora de la pista, la victòria va ser per l’equip Protaiko LR, que va efectuar un total de 79 voltes, una més que els següents classificats, el Protaiko Tillaar i Moto Xperience Racing, que van completar el podi de la categoria Protos.
Pel que fa a la classificació de la categoria Sèrie, va estar encapçalada per l’equip D.Castro RT, seguit del Team La Vinya i de l’Argenta Motos-MRV, tots tres amb un total de 72 voltes. 
Video: aquí

Cap comentari: