dilluns, 19 de maig de 2014

Montesa-Honda està preparant la nova Cota 4RT 2015.
Montesa-Honda ha anunciat a través de un comunicat de premsa que el 2015 continuarà la producció de la Cota 260 4rt . Referent el nou projecta la casa assegura que seguiran estant disponibles i renovades  les dues versions.
Els canvis Montesa-Honda ha anunciat modificacions tant en l'apartat de l'injecció com en el de xassís,  pel que fa el motor continuarà amb el 4 temps i PMG -FI se’n ocuparà de la injecció electrònica, ja provat anteriorment pels dos pilots de HRC Fujinamy i Bou,  Montesa-Honda s'esforça a precisar que aquests canvis no tenen conseqüències en el sector comercial i que el models seguiran sent comercialitzat sota la marca Montesa.

Bones notícies per els incondicionals de la Cota 4RT , i gran decepció per als que creien que la Montesa tornaria el 2 temps amb un innovador sistema d'injecció electrònica de combustible, no serà així. Es preveu la comercialització d’aquests 2 models per el proper mes de Setembre fet ja habitual de les marques estar disponibles en els concessionaris en uns mesos d’anterioritat al anunciat com a model 2015.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Honda va dir, fa set o vuit anys, que mai més fabricaria motors de dos temps. Ara, fins i tot les desbrossadores de la casa fan fressa de "tractor".

Darrerament, els fabricants de motos, sense adoptar cap canvi radical, fan servir més maquillatge que les "enfermeres" del bars de llums vermells....

Trial Sense Embuts ha dit...

En Pep Baneres fa set o vuit anys que els hi plora desconsolada-ment i per no sentir-lu han tornat a fabricar motos, moltes vegades 4 llagrimetes de res ...........