F.C.M: INFORMA 09 / 05 / 2014

PROPERES ACTIVITATS
El Berguedà serà la seu del segon Enduro del Campionat Català.
El Trial de Nens arriba a la meitat de campionat aquest diumenge a Can Taulé.

Cinquena prova d´un calendari format per deu trials. El proper diumenge dia 11 de maig se celebrarà el II Trial de Nens de Can Taulé, prova puntuable per la copa catalana de trial d’aquesta especialitat i cinquena d’un calendari del 2014 format per deu proves.
Aquest trial constarà de 6 zones repartides per a la mateixa Àrea de Motor de Can Taulé.
L’horari de la jornada seguirà el programa següent:
08:30 h. Inscripcions. 10:00 h. Inici cursa. 14:00 h. Entrega de premis.   Per a més informació 629327394 (Ramón)
El circuit d´Almenar acollirà la segona prova del Trofeu de Quadresistència.
La Challenge Rieju debuta al circuit de Navarra al Mediterrani de velocitat.
Curset de motocròs de la FCM aquest dissabte al circuit de Ponts.
ALTRES INFORMACIONS
Ofertes d'Assegurances per a tots els federats. La corredoria d´assegurances JDM, que treballa actualment amb la FCM, ofereix  assegurances de motos amb preus especials per a tots els federats.

Ja podeu contractar l’assegurança de les motos sense matrícula des de 80 €.
També assegurances de tot risc des de 170 €
Assegurances amb robatori i incendi des de 120 €
Assegurances de motos amb conducció de menors inclosa des de 170 €
Motos Clàssiques, 50 €  a l’any
Quads des de 80 € a l’any
Telefon 932178516 (Preguntar per Marta).
ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA
Franc Serra-Marc Mujal s´imposen a les 3 Hores de Resistència del Francolí.
Protagonisme català al trial del Campionat d'Espanya celebrat a Galícia.

Cinc categories de les que es van disputar estan liderades per pilots de la FCM
El Campionat d’Espanya de trial va viure una nova prova a Aldán-Cangas de Morrazo (Galícia), que no tenia la presència dels pilots de TR1 i TR2. Els pilots catalans van tenir una gran protagonisme en aquesta jornada i van obtenir diferents victòries i resultats que els permet a molts d’ells està al davant de les classificacions de les seves categories.
Marc Riba (MC Abedesses) va obtenir la victòria entre els participants Juniors i és el líder de la categoria. Igual resultat i classificació va obtenir Francesc Recio a TR3, Pau Martínez  (MC La CLau) a Juvenil B i Alba Lara (MC Sitges) a Fèmines B.
Finalment, tot i quedar segon a la prova gallega, Adrià Albejano (MC Baix Berguedà) també es manté al capdavant de TR4.