divendres, 30 d’agost de 2013

F.C.M Informa 30/08/2013PROPERES ACTIVITATS

Un total de 35 equips participaran a les 24 Hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes.

Ponts, nou emplaçament del Trial de Nens de l’1 de setembre. El Moto Club Segre informa que la prova corresponent a la Copa Catalana de Trial de Nens que se celebrarà el proper diumenge 1 de setembre, canvia d’escenari i que finalment tindrà lloc a les instal·lacions del circuit El Bosquet de Ponts (La Noguera) en comptes de la població de Sucs.

Aquesta quarta prova de la Copa de Trial de Nens ja va ser ajornada en el seu moment i el canvi d’emplaçament garanteix la seva celebració el proper cap de setmana.

Marc Coma i figures de l’enduro participaran a la Rostollada Motorshow d’Avià. Cursa Americana de Vilobí d´Onyar aquest diumenge. 

INFORMACIONS DE LA FCM

Ivan Cervantes i Oriol Mena estaran a l'equip espanyol dels ISDE 2013.

La Lliga Catalana de motocròs comença pels més joves el 8 de setembre a Martorelles.

Retornen els entrenaments a l'Àrea de Motor de Can Taulé.

Condol per la pèrdua d´Àlvaro Bultó. La FCM vol expressar el seu condol per la pèrdua d´Àlvaro Bultó, mort el passat divendres a causa d´un accident que va patir als Alps de Suïssa, mentre feia una de les especialitats d´esport d´alt risc anomenada "wingfly", del que era un consumat practicant. Àlvaro Bultó, de 51 anys, era fill de Paco Bultó, fundador de Bultaco i una de leds llegendes del motociclisme català, tant a nivell de producció com esportiu.

Alvaro Bultó també va ser un habitual practicant de diverses especialitats de motociclisme, destacant les seves participacions al Dakar i la seva col·laboració en diferents certaments del motociclisme català. Pel seu caràcter extrovertit i aventurer, Àlvaro Bultó era una persona reconeguda i estimada per tots aquells que l´envoltaven.

La cerimònia d´enterrament es va celebrar aquest dijous 29 d´agost al tanatori de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona a les 12.30 h.


ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA

Miquel Gelabert obté la victòria dels 2 Dies Trial de la Vall de Lord. Miquel Gelabert (Sherco) es va imposar a la categoria Vermella dels 2 Dies Trial Vall de Lord que es van celebrar el passat cap de setmana del 24 i 25 d’agost. El pilot del Moto Club Llèmena, que aquesta temporada manté un interessant frec a frec amb Arnau Farré al capdavant del campionat de Catalunya, va mostrar novament el seu potencial en aquesta prova de dues jornades que arribava enguany a la seva quarta edició. En segona posició del nivell vermell es va situar Àlex Colomer (Sherco).


Pel que fa als altres colors, els guanyadors van ser Xevi Aymerich (Beta), al nivell blau, Gerard Cobo (Gas Gas), al verd, i Eduard Gil (Honda), al groc.

Cap comentari: