dissabte, 24 d’agost de 2013

Álvaro Bultó Sagnier
Va néixer a Barcelona el 1962, era fill de l’aristòcrata Inés Sagnier Muñoz i l’empresari Francisco Javier Bultó Marquès , cofundador de l'empresa de motos Montesa juntament amb la família Permanyer per despés seperarse i obrir personalment la casa Bultaco.

Aficionat des de petit a les motos i posteriorment a diversos esports de risc, entre altres èxits va batre el rècord del món en caiguda lliure , va escalar la paret més alta de l’àrtic en Groenlàndia , va creuar el estret de Gibraltar en direcció nord en caiguda lliure (2005) , va ser el primer espanyol a volar sobre el Pol Nord en vestit d’ales (2006) i va ser un dels primers a saltar en paracaigudes a l’Antàrtida (2007). També va participar en diverses edicions del Ral-li Dakar i en campionats de motocròs , va dirigir esdeveniments esportius, i va ser un dels fundadors de Media Sports Marketing , es va fer popular dirigint i presentant el programa d’esports d’aventura Frontera Límit de Televisió Espanyola .

Fins al dia de la seva mort, era el presentador del programa Així es fa en Discovery Max.

El 8 juny 2013 va resultar ferit lleu en un accident mentre practicava el salt BASE , en caure sobre el Gran Hotel Bali de Benidorm , que pretenia sobrevolar.

Va morir el 23 agost 2013 mentre practicava paracaigudisme amb vestit aeri (wingfly) en els Alps suïssos .
D.E.P

3 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Va anar als "cavallitus", a Montras, amb la petita dels borbons, abans que ella s´en anés amb el "promotor" d´esdeveniments esportius.
Vaja, si es pot fer de "marujona"....

Trial Sense Embuts ha dit...

Últimament anava amb una morena crec que sud-americana d’aquestes que surt a les pagines centrals de les revistes, quina enveja que em futia el mol ...........

Trial Sense Embuts ha dit...

Lupita Jones: https://www.facebook.com/joneslupita