divendres, 31 de maig de 2013

El seu nom Takahisa Fujinami

Això en diu la Vikipedia de ell .

 Ja de ben petit va començar a triomfar en el trial en bicicleta, guanyant el Campionat del Món de trialsín en categoria Poussin el 1990, a 10 anys d'edat. L'any següent va canviar al trial en motocicleta i ja guanyà la seva primera prova en categories infantils.

A partir d'aleshores va començar una carrera plena d'èxits, aconseguint fites com ara el 1995, en què a només quinze anys fou el Campió del Japó més jove de la història, o el 1997, en què a disset anys fou el pilot més jove a haver guanyat mai una prova del Campionat del Món de trial, concretament el GP d'Alemanya.
La Montesa Cota 315R que pilotà el 2004Quan finalment va guanyar el seu títol de Campió del Món, el 2004, el va dedicar a un amic seu corredor de MotoGP, Daijiro Kato, mort el 2003 en una cursa al Circuit de Suzuka: «Abans i després de cada cursa penso en ell. Tinc el seu número de dorsal, el 74, gravat al meu casc. Aquest Campionat del Món li pertany a ell, el meu amic».[6]
................. 
L’any que be es compliran 10 anys del seu campionat del món i l’historia ens deixa clar que un pilot després d’assolir el seu diríem últim campionat no tarda en retirar-se, dons aquesta regla de tres no a valgut per una persona guanyadora com ell en l’actualitat esta disputant carreres  els millors pilots de l’elit mundial, mol meritori si tenim en compta que l’hi ha tocat viure i competir conjuntament amb el millor pilot de tots els temps el seu gran amic Toni Bou, per tant moltes felicitats des de Trial Sense Embuts per el Fuji, ets un referent.


     

Cap comentari: