dijous, 2 de maig de 2013

C.C. Trial Clàssiques 2013 Sant Feliu: Classificacions, Fotos, Vídeo.


No vàrem coincidir però un plaer tornar a veure't Pep.

En l’entrada de sota trobareu completa informació de la prova amb els horaris, mapa del trial, inscripcions, sortida i esmorzars, la prova es puntuable per la Copa Catalana de Trial i un que escriu havent participat en el marcatge i recorregut puc assegurar que serà un trial mol selectiu no per la duresa de les zones sinó per el tipus de terreny sorrós i de poca adherència, ens veiem el diumenge a Sant Feliu.  ¡¡ SELOVANAPERDER ¡¡

Nota de prens: Menys el Pep concentrat i el Puig jo diria que cansat de fer zeros, remarcar les cares de felicitat de tots els fotografiats, això es el Trial.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

vinga coi que ja hi som !!! i que no hi hagi cap marica que decideixi no venir perque diuen que plourà eh !!! on s'és vist un trialer que no surti per que plou ????? va home vaaaaaa !!! Joan Comas

Trial Sense Embuts ha dit...

Bé jo es que he posat uns adhesius al casc i em fa por de que al mullar-se .....

Anònim ha dit...

La tornada al trial classic es va fer oficial el diumenge passat a la Costa Brava, un primera volta meritoria i una baixada fisica i psiquica a la segona, pero ja em torno a sentir trialer, gràcies a tots.

Pep

Trial Sense Embuts ha dit...

I naltros que ho celebrem Pep no he mirat la clàssi però el més important es agafar ritme no ens vàrem veure jo no vaig poder corre un tall fa 10 dies sobre el genoll i com que setmanalment anem a fer 20 kms de senderisme, tinc el tall en un lloc que es torna obrir, ens veiem el 11 i 12 a Llagostera.