divendres, 28 de desembre de 2012

FCM Informa: noves llicéncies.

Noves llicències

A partir del proper 1 de gener del 2013, la FCM inicia el seu acord amb la nova companyia d’assegurances GES, i tots aquells pilots que vulguin entrenar o competir a partir d’aquesta data ho han de fer ja amb la nova llicència del 2013.Per aquest motiu, a partir de l’1 de gener, ja s’haurà de tramitar la llicència del 2013 a través de la web de la FCM, que excepcionalment els dos primers dies de l’any no contemplarà la cadència necessària i  tindrà validesa immediata per poder entrenar els dies 1 i 2 de gener. En aquest cas, el pilot haurà de presentar imprès el full de les seves llicències de la web, que ratifiqui la formalització de la llicència del 2013. Posteriorment, es podrà passar, com sempre, per la seu de la Federació per a recollir el carnet de la llicència.


Aquesta temporada, a més de la llicència homologada i catalana, la credencial passa a denominar-se llicència social, i tindrà validesa tant pels entrenaments, com per les competicions socials.

Recordem doncs a tots els pilots, que les actuals llicències del 2012 només seran operatives fins el 31 de desembre i a partir d’aquesta data, cal formalitzar la nova llicència del 2013 per a poder entrenar amb els serveis d’assegurança de la FCM.

FCM
Post obert al Motocat 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuan costara la llicencia de trial catalana????

Trial Sense Embuts ha dit...

http://www.fcm.cat/web/noticia.asp?Id=12416

En el dia d’avui 01/01/2013 tota la informació que hi ha es aquesta, es d’esperar que aquesta mateixa setmana ja estigui penjada al portal de la F.C.M.

Anònim ha dit...

Es varen cansar d'escriure despres de la nota de premsa? A la web de la federacio encara tenen penjat el 2012 i no hi ha cap informacio concreta. Primer s'ha de fer la feina i despres la resta.
Xavier Feliu Mateu

Trial Sense Embuts ha dit...

Xavier a mi me va arribar el comunicat des de la federació per si ho podia penjar el blog i ells ho activaran el dia 1 de gener (crec) donem-lis un vot de confiança.