divendres, 7 de desembre de 2012

F.C.M: ens informa.PROVES PEL CAP DE SETMANA

Trial Solidari al Circuit de Catalunya en benefici de la Marató de TV3 i la lluita contra el càncer

Els pilots i aficionats al trial tenen una cita solidària el proper diumenge 16 de desembre amb la celebració del primer Trial Solidari al Circuit de Catalunya, que s’efectuarà en benefici de la Marató de TV3 que es desenvoluparà a tot el país al llarg de la jornada.

En aquesta edició, la Marató de TV3 esta dedicada a la LLUITA CONTRA EL CÀNCER, que és la principal causa de mort de persones entre 35 i 70 anys. Per aquest motiu, i amb l’interès afegit de disputar una prova de trial dins les instal·lacions del Circuit, el món del trial català es solidaritza amb la causa de la marató, i amb l’organització de Motocat amb el suport del Circuit de Catalunya i la FCM tira endavant la primera edició d’aquest trial solidari.

Pilots, amics, familiars, simpatitzants i tots els aficionats podran assistir amb entrada lliure al Circuit de Catalunya, però la solidaritat serà indispensable per poder oferir una bona ajuda a la causa de la Marató.

Jornada de portes obertes amb accés lliure al Circuit i el següent programa horari:

09.00 h: :Obertura del Circuit de Catalunya (coincidint amb les Voles Solidàries que organitza el Circuit)

09.15 h: :Inscripcions al Trial Solidari. Per a motos modernes, post-clàssiques i clàssiques: 6 zones amb 3 nivells –groc, verd i blau- i dues voltes.

Lliurament als pilots del Pack Solidari (targeta de puntuació/dorsal/lanyard+braga de coll) i venda del Pack a tot el públic que vulgui fer la seva aportació en la LLUITA CONTRA EL CÀNCER.

De 09.15 a 14.00 h: :Els Boxes del Circuit estaran ocupats per les marques i les botigues de motos de trial, on es podran provar motos, comprar recanvis, etc.

Zones de trial indoor d’exhibició, per als pilots de més alt nivell.

14.00 h.: Fi del Trial Solidari

14.15 h: VOLTA SOLIDARIA al Circuit de Catalunya amb moto de trial (totes les motos hauran de portar el dorsal solidari).

14.30 h.: A  FESTRIAL 2012, proclamació del Motocater de l’any i lliurament de diplomes als pilots Motocat millor classificats de la temporada.

Durant tot el matí es disposarà de tots els serveis que ofereix el Circuit: bar, restaurant, lavabos, dutxes i assistència mèdica.

La temporada de motocròs es tanca a Parcmotor Castellolí

La darrera prova de la temporada de motocròs tindrà lloc aquest proper diumenge al circuit de Parcmotor Castellolí, amb l’última convocatòria de les categories MX-Promo, Fèmines, MX3-MX4, MX85 i Iniciació50. Més informació.

Festa del Supermotard al traçat petit del circuit d’Alcarràs

Les 3 hores de Resistència de Supermotard del circuit d’Alcarràs arriben aquest proper diumenge a la seva segona edició, després de l’èxit assolit en la seva estrena de l’any passat. Més informació.

Cursa de Resistència a Les Planes d’Hostoles (La Garrotxa)

El Campionat provincial de Girona tanca aquest proper diumenge 16 de desembre la seva activitat del 2012 amb la celebració de la cursa de Resistència de Les Planes d’Hostoles (La Garrotxa) organitzada pel Moto Club Gas a la Burra. Més informació.

2 Hores MC Segre amb la Marató a Oliana  Més informació.

Entrenaments a ParcMotor Vallgorguina per la Marató de TV3 Més informació.

Cap comentari: