diumenge, 14 de febrer de 2010

Tossa & TrialClassicTour 2010

.

Edit: 04/02

La primera prova del TrialClassicTour 31/01/2010 va passar per l'àrea de Tossa, un lloc amb una orografia idònia per la practica del trial, el M.C.Tossa i els de Solotrialclasico varen marcar un trial que no va decebre ningú unes zones i un recorregut extraordinaris on inclòs els que com jo que no vaig poder corre tot i tenin moltes ganes de estrenar moto clàssica, sols de seguir el trial i fer tres vegades el recorregut vaig gaudir-ne d’allò més, vaig tenir que posar fre i seny ja que la moto esta tot just recent restaurada, en rodatge i per afinar de cap a peus.


Els de Motocat amb molta experiència en trial clàssic i unes motos mol ben preparades varen copar els primers llocs dels pòdiums, si mes no jo els vaig veure anar mol fins, motos amb tot un historial de restauracions i modificacions, dins del límits marcats per poder corre trial clàssic.


Je je, demanar disculpes al palafrugellenc Joan Cabrera, ja que li fotíem conya quant feia una zona, i despistat va parar la moto a falta de uns metres per acabar-la, i com no li varen marcar un cinc, epssss que va fer segon de la seva categoria la verda, que ja esta be, oi Joan.
PD. que si no arriba a esser per aquest cinc acaba el trial amb un sol punt, com mol be diu ell, allà on hi ha hagut sempre queda.

.
Ens varem conèixer amb Pepvarios, fins a les hores amics virtuals, i nou fitxatge i "sponsor-issat" per el Ducados-team per aquesta seria de trials, la moto li fumava una miqueta, però pep això entra en el contracta je je.


En quatrecasas amb una primera volta carregat de punt (l’embragatge) una vegada solucionat el problema, va saber-ho esmenar amb les dos restants marcant uns bons parcials, però aquests punts a la classificació general l’hi varen passar factura.

.


En el fòrum li diuen el ceros amb raó, va guanyar el trial.

.


.Barnada amb la seva Merlin, i dos que s’ho miren embovats i amb moltes ganes de participar els propers trials, un s’ho esta pensant l’altre ho te clar.

.


Pepvarios,
fixatge d’ultima hora del potent equip Ducados, epssss que no es moc de pav, quin crack.

.
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII QUE TAL????????????????????

El patró de del Tean Ducados, Angel Llop i la seva Yamahaverds

.

.


Joan Cabrera Honda,
2º classificat verds, mol be Joan ¡¡¡

.


Un grapat de motocaters,,, Epsss uns metres més enrere nois, que no sortiu a la foto

.

.El programa
.
Es desenvolupava tal com l’organització tenia previst, a primera hora es feien les inscripcions i el lliurament d’una bossa obsequi, amb una samarreta commemorativa, i un fullet informatiu de presentació i informació de l'Àrea de Trial de Tossa
.
Sobre les 10h es donava la sortida a tots els participants amb un temps de tres hores per realitzar les tres voltes i les 18 zones,
la direcció tècnica de carrera, dirigia als participants per el recorregut i obria les zones, agrupades en dos grups, la 1-2-3-4 a la "Torre del Moro" amb vista al mar, i la 5 - 6 properes a la sortida en ple bosc.
.
De cloenda es varen donar els trofeus als tres primers de cada categoria juntament amb la fotografia de família, i així acabava un diumenge rodo per a tots, res mes que agrair des d’aquí a tots els que varen cooperar, des del que feia les botifarres als controls de zona passant per la part d’organització, gracies.
.
.
.................................
.
Comentari generalitzat , tothom mol satisfet i amb ganes de que aquest trials tinguin una continuïtat, dons si la propera cita o Vidreres o Llagostera encara per decidir però posant-hi fil a l’agulla, un altre tema Top-Secert, es que en Pacu Santos que no para, el seu cap ja esta barrinant un stage de dos a tres dies amb monitors de luxe (pasta gansa) aquí, a les comarques de Girona.
.
.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Les zones que vàrem correr amb la moto no-clàssica, (per equivocació, compte!)encara van sortir prou bé.
Dabuten Feliu, oi?.

Trial Sense Embuts ha dit...

Da-butem Joan.

Però antes et tinc que convencé per que et quedis amb la Ossa, la fantic millora per dies, si no més va superant les dificultats que presentava el dissabte passat.