dimarts, 2 de febrer de 2010

on anem aquest diumenge 07/02

.


Be aquesta secció es per que tothom pugui entrar i saber on es fa la sortida del dissabte o diumenge de cada setmana , i mol millor si vol donar la seva opinió, epssss queda clar que es per fer trial je je.

.

S’obrirà cada dijous per donar temps a penjar el comentari sobre el lloc on penseu aparcar la moto el fi de setmana, per penjar-ho es just a baix on hi diu (comentaris)

.

Aquesta setmana (07/02) el personal de Cassa es trobarà a l’àrea de Tossa per, primer esmorzar al baretu i tot seguit amb (moto moderna) repetir el trial de la setmana passada, els de Palamós al bar del costat de la gasolinera a les 9’30, i es dona per suposat que aniran a la riera de Sant Daniel, els de Palafrugell i Sant Feliu i en Joan de La Bisbal, sempre solen anar a l’àrea de Sant Feliu.

.

Aquest dissabte 06/02 també hi ha la Fira de Melianta de venta de motos i recanvis clàssics, Melianta es una barriada de Fontcoberta i esta a la carretera de Banyoles.

.

4 comentaris:

Joan ha dit...

Si home, diguem que anem tots el proper diumenge a, posem per exemple, Fitor, i trobarem allà sis patrulles de verds, dues de blaus i un helicòpter "apache" esperant-nos.....

Trial Sense Embuts ha dit...

No sigues tant pessimista Joan que ara per ara tenim àrees per practicar trial a la intimitat que no es moc de pav.

Ostres que costa que entrin a fer comentaris sembla zona restringida, gracies per entrar Joan.

Jobove - Reus ha dit...

he afegit el teu blog a la meva llista d'amics, gràcies per tindre el meu blog a la teva llista

una abraçada des de Reus

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola que tal, dons es un plaer llegir-te i ja veus que t’entro bastant sovint, epssss ja que si t’arriben entrades des de Torroella de Fluvià soc jo ja que en aquest poble tots el que remenant ordinadors son alemanys.

Be de cambrer rural a pirata informàtic gracies per entrar ja veus soc com en joan un lluitador per les causes perdudes en aquest cas que el trial.

Salutacions josep feliu