diumenge, 5 d’octubre de 2008

AMHG


Calendari de AMHG
Associació de motos històriques gironines.
Recorreguts de motos any 2009


Dins l’enllaç de sota de AMHG podreu trobar, butlletí, informació, calendari, un petit mercat de compra venta de clàssiques, les properes sortides amb completa informació del recorregut amb imatges de cadascuna fetes amb un reportatge fotogràfic.

http://www.amhg.cat/


Si aneu a Imatges, any 2008, mes de Març, veureu a la sortida Tramuntana un fet gairebe insòlit a les nostres contrades per el tipus de climatologia que tenim aquí, un fort cop de vent va descavalcar a la meitat dels concursants, el balanç va ser de rescades personals i materials però per sort res important, tots varen poder continuar.


AMHG es el moto club al que actualment estic associat, ja que la totalitat de les seves activitats van dirigides el món de la moto clàssica, amb unes sortides mensuals molt ben organitzades. Recull d’imatges de AMHG Dos Ducati 24 Hrs de L’Enric i en Pino de Palamós (amb segell de qualitat)Una de les dues Ducatis la de L’Enric, modificada amb mol de gust ja l’any 2009, nous colors i potenciada de motor, un somni per gent com jo amant d’aquest artilugis.

Sortida de L’Escala 2006 i com es habitual visita a la fàbrica Rieju.


Aquí senyalat per una fletxa Josep Feliu amb la Montesa Impala Sport 250 es la sortida de L’Estartit 2008, el meu costat Jordi Pujol amb una Ducati 24 Hrs enveja de tots els que ens agraden les clàssiques, i fill d’en Rafel.
Rafel Pujol Palamós 2005 amb ell les coincidències moteras no cabrien dins un blog senser, hem coincidit fent , trial, clàssiques, carreres de ciclomotors, sopars, dinars, vacances,
garoinades, nits de pesca, "que aquesta m’agrada "ostres" i ¿aquella altre? dons també" tot això i mol mes.Excel·lent restaurador i millor persona.

Fotografies per gentilesa de http://www.amhg.cat/

(Cuando la verdad sea demasiado débil para defenderse tendrá que pasar al ataque)

Bertolt Brecht


.............................................................

Cap comentari: