dimarts, 8 de novembre de 2022

La nova TRRS RR 2023


Novetats

Basculant: Per al 2023, un nou basculant de disseny TRRS en color daurat, aporta una millor precisió dimensional, així com un funcionament que aporta un major tacte i sensibilitat a l'eix del darrere.

El conjunt està equipat amb un nou buló, casquet i juntes a l'eix de gir, cosa que redueix considerablement el joc lliure del sistema i el seu manteniment, a més de facilitar-ne el muntatge.

 Tot això, juntament amb la nova configuració d'amortidors de 3 vies Reiger, proporciona un major control i estabilitat sobre la roda del darrere.

Tensor de cadena: També compta amb un nou ressort i boixa tensor de cadena que augmenta la resistència a la fatiga del ressort, la qual cosa redueix el manteniment del ressort.

Transmissió: El model de 125cc està equipat amb un nou protector de corona 45Z.

Placa protectora: El protector de càrter moletejat ONE II també compta amb un nou disseny per millorar la protecció contra impactes sota el marc a l'àrea de l'estrep.

Airbox: Al costat d'admissió, hi ha un broquet d'admissió per a la caixa del filtre que millora el posicionament del filtre d'aire.

més info