divendres, 29 d’octubre de 2021

Vertigo Nitro 2022Vertigo ens presenta la seva nova i evolucionada moto de trial per a la temporada 2022.

 La injecció de combustible de dos temps ja revolucionària i tecnològicament avançada, Vertigo ha progressat a un nou nivell, i està encara més per davant de l ' oposició que mai.

 Nou xassís

El nou xassís de la Nitro, fruit d'hores de desenvolupament en les carreres, confereix a la nova Vertigo una aptitud dinàmica superior, amb un nou ancoratge de l'amortidor realitzat per microfusió, posicionant de forma òptima aquest component essencial en la Nitro. Juntament amb el nou i millorat recorregut de la roda posterior, aquesta és la Vertigo més sensible i ràpida mai fabricada.


 

Redistribució de components elèctrics

La Nitro col·loca tots i cadascun dels seus components elèctrics en un emplaçament privilegiat, amb dos objectius clars; aconseguir la refrigeració necessària i millorar l'accessibilitat. Ara tots els components estan protegits però a l'abast de l'pilot. El nou disseny de tota la instal·lació elèctrica de la Nitro permet desmuntar cadascuna de les seves parts de forma individual, fent de les tasques de manteniment un procés simple i eficient.

més info: