dilluns, 19 de novembre de 2018

Cota d’Osona 2018: Manlleu


Cota 2018
Manlleu - Lourdes - 9ª Prova

Classificacions !

La General de tots els participants i La Final del Campionat classificats amb dret a Trofeu, els trobareu en docs pdf a l'apartat "Resultats del campionat" a la web www.trialcota.com

Felicitats a tots els pilots classificats i gràcies a tots els que hi heu participat al llarg de l'any i un gran agraïment als que n'heu format part i ens heu ajudat.

Ens veiem a Sant Jaume en el repartiment de premis per posar fi al "Campionat Cota 2018"


 


Comenta Ismael Lobato:
 

Amb la prova d ' ahir tanca la cota 2018 i oficialment ja puc dir que he pogut guanyar un nou títol en reds!!!


Una temporada increïble vaig estar a punt de no poder aconseguir-ho per una lesió

justa al mig del campionat: per sort podria competir i donar el millor de mi mateix en aquelles curses encara que no fos 100 %


Com sempre, res d ' això seria possible sense el suport de la família, els amics, i sobretot el tren nocturn de biketrial amb el grup. Dekilibri i el tren de bici amb el alwaysgas, gràcies a tots!


Un any més, gràcies pel suport incondicional a Sherco Racing Factory i orgullós d ' haver aconseguit un nou campionat per a la marca marca.

Un campionat increïble en el que algunes proves han arribat als 160 corredors, gràcies a la gran feina dels organitzadors i col · laboradors.Aquest títol te part de tu: sempre riichi, sempre promet, sempre etern.

Comenta Elisabet Solera
 
Donem la temporada del COTA per finalitzada aconseguint la primera posició de la general en blaus lluitant fins a la última prova am en Xic Santi Serra que m'ho ha posat molt dificil . Donar les gracies als meus pares per recolzar-me sempre en tot i en especial al meu pare per estar sempre al meu costat trial rere trial I estar sempre al peu del canó i a NONSTOPBIKES per tot el que ha fet i fa per mi I per suposat que sense aquests dos pilars que em recolzen tant en aquest esport tant maco tot això no hagués estat possible.