divendres, 23 de desembre de 2016

In memoriam Pere Coll: Cassa de la Selva any 1994 > Entrada del 08/10/2011


In memoriam Pere Coll.

M’han dement actualitzi aquesta entrada ja que per raons de capacitat del blog es varen eliminar les fotos.


Entrada del 08/10/2011
Ahir en varen arribar aquestes fotos de un trial social que es va fer a Cassa de la Selva, he posat l’any aproximat  vistes l’antiguitat de les motos 1994/95 la foto es del grup que normalment participàvem i organitzàvem aquests trials socials, s'hi  poden veure, Rafel Vicens, Albert Balcells, Pere Bros, Santi Bros, Pere Coll, Joan Hellin,  Liz, Lluis Brugue, Sito, Francesc Santos, Josep Feliu, Guillem Camps, Jordi Sunyer, Joan Masjoan, Narcis Gené, i més que ara no en recordo el nom.

Al meu costat, a la dreta de la foto. Albert Balcells ( Rigo ) de Palafrugell, un mol bon amic virtuós en tots els esports que ha practicat,  ho dic amb aquests adjectiu ja que uns anys després de la foto va guanyar el campionat d’Europa de la seva categoria d’esquí de fons,  sortir amb ell era tota una lliçó per a mols de nosaltres, dominador del temps del trial, l’equilibri, amb un suau i precís cop de gas.

In memoriam: Pere Coll  foto emotiva per tots nosaltres ja que el company Pere pocs dies després ens deixava en un accident fen submarinisme.