dimecres, 10 de febrer de 2016

Fcm imforma 10/02/2016Gala de lliurament de premis de la FCM 2015

Els pilots i representants de Moto Clubs catalans omplen, fins a quatre vegades, l´Auditori Torre Telefònica de Barcelona.  


El passat dissabte 23 de gener es va celebrar la Gala de Lliurament de Premis de la FCM 2015 a l’auditori de la Torre Telefònica de Barcelona.


La cerimònia, que es va dividir en quatre blocs: enduro, motocròs/quads, trial i velocitat amb l’objectiu d’agilitzar l’espera dels pilots, va presentar un ple absolut en tots els quatre actes.

Aquest lliurament serveix cada temporada per reunir els primers classificats de totes les categories, els quals se’ls rendeix un reconeixement en forma de diploma i trofeu.

Des de futures promeses, fins a pilots totalment consolidats, més de quatre-cents premiats van anar pujant sobre l’escenari enmig d’una gran ovació de tot l’auditori.
 
Toni Bou s'emporta la victòria a BCN  
Toni Bou s’ha imposat al Palau Sant Jordi davant de 8.200 espectadors que han viscut una de les edicions del Trial Indoor de Barcelona més emocionants que es recorden.

.
El públic del Palau Sant Jordi ha hagut d’esperar fins a l´última zona per conèixer el guanyador de la 39ª edició del Trial Indoor de Barcelona. I aquest no ha sigut un altre que el 9 vegades Campió del Món de Trial Indoor, Toni Bou. El de Piera ha realitzat una final impressionant, amb molt poques errades, i tot i així no ha sigut fins a la última zona quan s’ha resolt la final.