diumenge, 22 de març de 2015

F.C.M Informa: 22 / 03 / 201Les Clàssiques de trial donen el tret de sortida:
Aquest diumenge ha començat la temporada de la Copa Catalana de Trial Clàssiques, ho ha fet a Rocallisa, una zona situada al terme municipal de Castellet i La Gornal, que limita amb tres comarques: l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. El Moto Club Sitges va ser l’encarregat d’organitzar aquesta primera prova de la Copa Catalana que va congregar un total de 40 pilots.
A la categoria Clàssics, Fernando Cabré va completar un circuit pràcticament perfecte on només va patir una penalització. El pilot del MC Sitges va superar a Joaquim Lara, qui només va sumar dues penalitzacions. Rafael Sanromà va acabar tercer.

A la categoria Pre-75, Francesc Carbonell va pujar al més alt del podi, el pilot del Motocat va superar totes les zones amb només set penalitzacions. Jose Luís Rodríguez va ser segon, mentre que Josep Vidal va completar el podi.
Jordi Tarruella va aconseguir emportar-se amb certa comoditat la categoria Trialers. El pilot del Moto Club Ripoll va demostrar la seva habilitat sobre una Fantic i va deixar sense opcions a Ramon Gasso, qui va perdre moltes opcions de guanyar la cursa a les zones 8 i 10 on  va ser penalitzat amb sis punts. Sergi Casas va acabar tercer amb 11 punts.

A la categoria Pre-80, Jaume Bonfill va sumar la primera victòria de la temporada gràcies a una segona volta del circuit molt bona. Alex Sánchez va fer segon, mentre que Xavier Vallés va fer tercer, tot i realitzar una segona volta excel·lent.
Pere Mill es va emportar la categoria Experts. Marc Solé va acabar segon.
El president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad, va assitir a la cursa de Rocallisa on va aprofitar per felicitar personalment als guanyadors de cada una de les categories.
El trial de Clàssiques no s’atura, ja que el proper cap de setmana se celebrarà la segona prova puntuable per la Copa Catalana amb el Trial de Clàssiques dels Cingles.

Aitona la tercera prova de la Copa Catalana Trial de Nens.
Aquest diumenge s’ha celebrat a Aitona la tercera prova de la Copa Catalana Trial de Nens. Prop d’una cinquantena de pilots van competir un trial molt distret on els pilots més joves van poder gaudir d’un ambient immillorable presidit per un sol radiant. La jornada va comptar amb la presència del pilot Arnau Farré, pilot oficial de GasGas, que aquest any disputarà el Mundial Junior, i que va donar un cop de mà als pilots més joves.


Pel que fa als resultats finals, a la categoria Aleví, un brillant Gerard Vila va aprofitar la victòria per retallar punts a Clara Casas, qui va fer segon lloc a la cursa d’Aitona però segueix líder a la general. Jordi Milà va completar el podi mantenint la tercera posició a la classificació general.
Nico Rodríguez es va mostrar intractable a la categoria Iniciació. El pilot del MC Cent Peus va tornar a guanyar la prova i és líder destacat de la general amb 75 punts. Genís Forns va aconseguir la segona posició, un resultat que el permet entrar de ple a la lluita per aconseguir un lloc capdavanter a la general; de moment és quart, empatat a 40 punts amb el tercer.

A la categoria Aleví +8, el podi va ser calcat a les tres posicions capdavanteres de la classificació general. Frederic Guardiola es va imposar a Teixidó, que va fer segon. Ramon Godino va ser tercer.
Max Roquet, per la seva banda, segueix imparable de cara aconseguir el títol de la categoria Base. El jove pilot del MC Tona va superar la prova amb 35 punts de penalització, un fet que li va suposar la victòria a la prova d’Aitona. Pau Dinarés va ser segon i d’aquesta manera retalla punts a Gaudí Vall, tercer a la cursa, que de moment segueix segon a la general.
A la categoria Promo, Pau Martínez va imposar-se amb un estret marge sobre el líder de la general, Pol Mediña, que va fer segon. Joel Rovira va completar el Podi i manté, d’aquesta manera, la segona posició a la general.
A Fèmines, Clara Casas, Andrea Sáez del Burgo i Laia Pi mantenen un triple empat a 75 punts.
L’entrega de trofeus va comptar amb la presència del regidor d’esports de l’ajuntament d’Aitona, Abel Mestre.
La Copa Catalana de Trial de Nens tornarà el proper 12 d’abril a Sant Carles de la Ràpita.
.
FCM : Completa informació.  

Cap comentari: