diumenge, 31 d’agost de 2014

F.C.M: Informa 05 / 09 / 2014PROPERES ACTIVITATS

Intens programa de velocitat i clàssiques aquest cap de setmana al Circuit d'Alcarràs.

Les 24 Hores de ciclomotors de la Vall del Tenes tindrà una participació de 33 equips. La programació d’aquest any de les 24 Hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes inclourà el proper cap de setmana del 6 i 7 de setembre la primera Cursa de Resistència Infantil, que consistirà d’una prova de 90 minuts que tindrà lloc el dissabte en el mateix circuit de Lliçà d’Amunt, on se celebraran les tradicionals 24 Hores que enguany arriben a la seva 35ª edició.
 Les verificacions de la prova s’efectuaran a les 13.00 h., per iniciar els entrenaments a les 14.00 h. i donar-se la sortida a la cursa de 90 minuts a les 15.00 h.

Les inscripcions per aquesta Cursa de Resistència Infantil ja es poden fer des de la zona privada d’aquesta mateixa web de la FCM.

IV Trial Moto Club Cent Peus. Dades de la prova El proper diumenge 7 de Setembre  farem el 4t  trial social  a  Can Teià per  grans.


Com ja us hem anat informant per aquest trial i els successius es necessari la llicència federativa de trials socials.

Amb aquesta llicència quedeu coberts amb l’assegurança federativa en curses, cursets i entrenaments sempre dins de l’àrea.

A més podeu participar en tots els trial socials que es fan arreu de Catalunya, amb total cobertura.

Us adjuntem el link de les condicions de la pàgina de la Federació en l’apartat LLICÈNCIA SOCIAL., i  els centres concertats.

El preu del trial per els socis serà de  30€  i per els no socis de  40€  tots amb esmorzar.

E-Mail contacte:  club@motoclubcentpeus.com
.

ALTRES INFORMACIONS
Suspensió del tercer motocròs del Triangular de ParcMotor Vallgorguina.

Manel Bigordà i Xavier Pons, la Minivelocitat ja coneix els seus campions.

Cap comentari: