divendres, 13 de juny de 2014

F.C.M: Informa 12 / 06 / 2014PROPERES ACTIVITATS

El trial torna diumenge a Ripoll amb el prestigiós El Gall de Clàssiques. Ripoll serà escenari el proper diumenge 15 de juny de la quarta prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques
. El tradicional Trial del Gall arribar enguany a la seva 44ª edició i el Ripoll Motor Club tornarà a estar al capdavant d’una de les proves amb més tradició i prestigi del nostre calendari.

Novament serà l’àrea de trial de la Font del Tòtil, al costat del riu Freser, l’escenari d’un trial que tindrà 12 zones que s’efectuaren dues vegades, però aquest cop el paddock estarà situat a l’aparcament municipal del costat de la caserna dels Mossos d’Esquadra.

En aquesta edició, el característic premi del gall viu que dona nom a la prova, s’atorgarà al guanyador de la categoria Experts.

Per pal·liar la calor, l’organització habilitarà un punt d’avituallament al mig de la prova, amb fruita i aigua. A més hi haurà esmorzar, possibilitat de quedar-se a dinar i una samarreta de regal per a tots els participants. Aquells que es vulguin quedar a dinar cal que ho comuniquin amb antelació als telèfons 972 701965 o 676 396 917.

L’accés a les zones des de la població estaran degudament senyalitzades des de les diferents entrades a Ripoll.

Santa Margarida de Montbui acull un nou Trial de Nens.

ALTRES INFORMACIONS

Marc Coma i Gerard Farrés pugen al podi del Rally de Sardenya.

 Segon curset FCM de trial el dissabte 21 de juny a Ripoll. L´àrea de trial de Ripoll serà l’escenari del segon curset FCM de trial que tindrà lloc el proper dissabte 21 de juny. Les inscripcions es poden fer a través de la zona privada d’aquesta web de la FCM a un preu de 25 € per pilot.

Per aquesta ocasió, la FCM seguirà comptant amb la col·laboració de Francesc Moret, Miquel Moret i Oriol Domènech, que seran els encarregats de fer la funció de monitors i assessorar els joves pilots participants.

Les categories que poden prendre part en aquest curset són les de Benjamí, Aleví, Juvenil i Cadet.


Resultat del sorteig de les entrades per assistir al GP de Catalunya de MotoGP.
Aquest matí s’ha celebrat a la seu de la FCM de Barcelona, el sorteig de les deu entrades pel Gran Premi de Catalunya de MotoGP entre aquells pilots federats que s’havien inscrit a la web de la FCM.Els cinc guanyadors de les entrades dobles han estat Felix Periane, Eric Melgarejo, Marc Güell, Josep Maria Ortiz i Pau Magrià. Els cinc guanyadors han estat informats del seu premi i ja disposen de les seves entrades.Des de la FCM, volem donar l’enhorabona als guanyadors i agrair la participació de tots aquells pilots que s’han inscrit al sorteig.
 ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA

L'Enduret de Tossa veu uns interessants duels entre els favorits de la Copa.


Cap comentari: