divendres, 28 de març de 2014

F.C.M Trial de Clàssiques del Cingles de BertíProp de 100 pilots van ser els protagonistes del Trial de Clàssiques del CinglesEl Moto Club Cingles del Bertí va estar al capdavant de la tercera cita de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques que es va celebrar el passat diumenge a Gallifa (Vallès Occidental).

La prova va viure la seva novena edició, que va comptar amb una participació de 95 pilots dividits per les cinc categories convocades.

La categoria de Clàssics va reunir la participació més nombrosa amb un total de 46 pilots, i va tenir en Víctor Martín (Honda-Motocat), el seu guanyador per davant de José Maria Martínez (Triumph-Motocat) i Marc Ribot (Fantic-Motocat).


A Experts, Narcís Sánchez (SWM-Mollet-Isern) va repetir la victòria de la prova anterior, per davant d’Antoni Ramonet (Fantic-Mollet Isern) i de Ramon Membrives (SWN-MC Sant Quirze).

Josep Maria Capdevila (Bultaco-MC Ripoll) va obtenir la seva segona victòria de l’any a Pre80, per davant de Xavier Ribot (Bultaco-Motocat) i Martí Font (Bultaco-Motocat).

 A la categoria Trialers es va imposar Jordi Tarruella (Montesa-MC Ripoll), seguit de Marc Cabré (Beta-MC Tarragona) i Manuel Campoy (Fantic-MC Tarragona).
 
Finalment, a Pre72 el lloc més alt del podi el va ocupar Francesc Carbonell (Bultaco-MC Mataró), amb Francesc Santos (Bultaco-MC 2D Costa Brava) i Robert Mudarra (Ossa-MC Rellinars) al seu costat.
Fotos: Sonia Morales i F.C.M
Cap comentari: