dimecres, 29 de gener de 2014

F.C.M: Informa 01/02/2014PROPERES ACTIVITATS
 
Cal Taulé enceta la seva temporada amb les 3 Hores de Resistència AMVT.

Curset de motocròs de la FCM aquest dissabte a La Pobla de Mafumet.

Curset d’enduro a l’Espluga de Francolí el dissabte 8 de febrer.

ALTRES INFORMACIONS

Lliurament de premis dels Campionats de Barcelona el proper 1 de febrer a Martorell. 

ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA

Bou, Raga i Cabestany copen el podi del Trial Indoor de Marsella. 


Toni Bou (Montesa) va sumar una nova victòria el passat dissabte a Marsella, on es va disputar la segona cita del Mundial de Trial Indoor. Bou no va donar treva als seus rivals i es va adjudicar el primer lloc, acompanyat al podi per Àdam Raga, que va mostrar un alt nivell i va posar les coses difícils al campió del món, mentre el tercer lloc va ser per Albert Cabestany (Sherco).

A la final es van veure les cares Bou, Raga, Cabestany i el britànic James Dabill. Dels quatre, el millor va ser Toni Bou, que va haver de treure tot el seu talent per poder superar un excel·lent Àdam Raga, que va optar a la victòria fins al final de la prova. Amb aquest resultat, el pilot de Montesa augmenta la seva diferència a la general amb 13 punts, ja que té 40 punts pels 27 d´Albert Cabestany que és segon. Adam Raga puja fins a la tercera posició amb 21 punts.

La propera cita serà molt especial per a tots els pilots i aficionats espanyols ja que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 9 de febrer.

Toni Bou: "A Marsella hem vist de nou que aquest any les finals, amb només quatre zones i els comptadors a zero punts, seran molt igualades. Aquí ens hem trobat amb unes zones molt tècniques i un rival, l´Àdam, que m´ha fet patir fins l´últim moment. Sobre la moto i en unes seccions tan complicades m´he sentit molt bé i això és important, tant com aquests 13 punts d´avantatge després de dues proves tractant-se d´un campionat tan curt”.

Cap comentari: