divendres, 4 d’octubre de 2013

F.C.M: Informa 04/10/2012


PROPERES ACTIVITATS

L'Endurada del Segre manté l´activitat a les instal·lacions de La Clua:
.


 Trial de Nens d´Aitona, aquest el proper diumenge. Aquest proper diumenge 6 d´octubre el Moto Club Aitona organitza al seu municipi del Segrià, la sisena prova de la Copa Catalana de Trial de nens. Aquesta serà la segona edició d´aquesta prova que se celebra a les comarques lleidatanes i que englobarà les sis categories que es disputen en aquest campionat.

El Trial de Nens permet iniciar-se en el món de la competició d´una manera distesa i lúdica, on es facilita el coneixement dels primers hàbits en la conducció d´una moto de trial. 

La sortida de la prova estarà situada a la Serra Montefiu i el primer participant prendrà la sortida a les 10.00 h.

ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA

.


Més de 80 pilots van viure un excel·lent Trial Clàssic a Sant Fost de Campsentelles. L’Àrea de Can Teià de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) va ser l’escenari el passat diumenge de la cinquena prova de la Copa Catalana de Trial Clàssic, sota l’organització del Moto Club Cent Peus.

Amb una participació que va superar els 80 pilots, la prova es va veure acompanyada d’un temps esplèndid i es va poder gaudir d’una gran jornada de trial.

Pel que fa als resultats de les categories presents, Oscar Mill (Fantic) va ser el millor de la classe Experts, amb un clar avantatge sobre Narcís Sánchez (SWM) i Antoni Ramonet (Fantic), que per aquest ordre es van classificar darrera Mill.

Pel que fa a la resta de categories, a Pre80 es va viure un triplet de Bultaco, amb Martí Font al primer lloc, seguit de Miquel Isern i Josep Maria Capdevila.

També una Bultaco va ser la guanyadora de la classe Trialers, amb Alvar Bertran al primer lloc. La segona posició va ser per Bruno Vives (Fantic) i el tercer lloc se’l va adjudicar Francesc Estrada (Montesa).

A Pre72, Ramon Marginat (Montesa) es va imposar per davant de Jaume Romeu (Montesa) i Rafael Sanromà (Bultaco). Finalment, a Clàsscs, el primer classificat va ser Isidre Blanch (Bultaco), que va obtenir les mateixes penalitzacions que Fernando Cabré (Fantic), mentre el tercer lloc anava a mans de Manuel Medina (Fantic).

La propera prova de la Copa Catalana de Trial Clàssic se celebrarà a Prades (Baix Camp) el 27 d’octubre, amb organització del MAC Reus.
.


Després de Martorell, el Trial de Nens es trasllada a Aitona. Un total de 29 joves pilots van estar presents a la cinquena prova de la Copa Catalana de Trial de Nens que es va celebrar diumenge passat a Martorell, sota l’organització del Moto Club Micorella.

La jornada es va veure acompanyada per la bona meteorologia i els participants de les diferents categories van poder gaudir al màxim del trial. La llista de guanyadors va estar formada per Neus Múrcia (Promo80), Pau Martínez (Base80), Nil Benítez (Aleví), Frederic Guardiola (Elèctriques) i Pau Teixidó (Iniciació).

L’activitat d’aquest certamen no s’atura aquesta setmana, i el proper diumenge 6 d’octubre se celebrarà la propera prova al municipi lleidatà d’Aitona (Segrià). 

Cap comentari: