divendres, 20 de setembre de 2013

FCM informa: 20/092013PROPERES ACTIVITATS
L'Endurada del Bages arriba a la seva onzena edició.
3 Hores de Resistència de Pit Bikes al circuit d'Osona.
Curset de trial per a nens amb motos elèctriques o automàtiques.


 El proper diumenge 22 de setembre se celebrarà a l’Àrea de Can Teià, a Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), un nou curset de trial per a nens, destinat aquest cop a motos elèctriques o automàtiques.
Aquest curset, organitzat per la FCM amb la col·laboració del Moto club Cent Peus, comptarà amb la participació de Miquel Moret i Oriol Domènech com a monitors.
El curs començarà a les 10.00 h. del matí i està previst dividir els participants en dos grups, un amb motos elèctriques i l´altra amb automàtiques de gasolona.
El preu per assistir al curset és de 25€ i les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la zona privada d’aquesta mateixa web de la FCM.
Jornada de portes obertes al circuit de La Mina d'Almacelles.
Altres competicions:
 Trial Indoor Fira de Palau Solità i Plegamans.. Social. Dissabte 21 de setembre.
-Motocròs Cop de Gas a Verges. Social. Dissabte 21.
-Trial Cota Sant Boi de Lluçanès. Social. Diumenge 22.
ALTRES INFORMACIONS
Vuit pilots de la FCM en els podis del GP de San Marino de MotoGP. 

 ACTIVITAT DEL PASSAT CAP DE SETMANA
Miquel Gelabert confirma el seu liderat al Trial de La Clua. El Trial de La Clua de Bassella d’aquest passat diumenge, quarta prova puntuable pel Campionat de Catalunya Open, va poder presenciar un nou duel entre Miquel Gelabert i Arnau Farré, els dos pilots que dominen la màxima categoria Master del certamen.

En aquesta ocasió, Miquel Gelabert (Sherco), que arribava a aquesta prova com a líder del campionat, ha obtingut la seva tercera victòria de la temporada, presentant una penalització de 21, mentre que Arnau Farré (Beta), acabava amb 25, i Marc Riba era tercer. Després d’aquesta prova organitzada pel MC Segre, el guanyador es troba a la primera posició del campionat, amb deu punts d’avantatja sobre el seu perseguidor.
A les altres categories generals, Fernando Cabré (Fàntic) va ser el guanyador a Base, Antoni Ramonet (Ossa) ho va ser a Promo, i Jordi Illa (Sherco) va vèncer a Open. 

Cap comentari: