diumenge, 14 de juliol de 2013

30/06/2013 TRIAL DE LLERS: Amb les classificacions.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIAL OPEN 2013

30/06/2013 TRIAL DE LLERS

La tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial Open 2013 ja s’està preparant per el proper diumenge dia 30 de juny en la població gironina de Llers.

Aquest Trial es va donar a conèixer arran dels incendis declarats en aquesta zona del Alt Empordà el 22 de juliol del passat any, a partir del qual diversos aficionats Trialers de la zona coneguts per Els Kabirols encapçalats per l'Alcalde de Llers Sr. Carles Fortiana i el Motor Club Badia de Roses, van decidir organitzar en el mateix paratge de l'incendi un Trial Solidari el qual va tenir molt bona acceptació comptant fins i tot amb la participació de pilots mundialistes com Takaisa Fujinami i Francesc Moret.


Per a l'actual edició el paisatge de Llers ja presenta una altra imatge diferent a la que vam veure en el Trial Solidari. Ara el sota bosc gràcies a les abundants pluges caigudes durant la primavera ja presenta íntegrament un to verd i un 90% dels roures estan rebrotant, tot sembla tornar a tenir un aspecte menys impactant del que vam veure el 30 de setembre de 2012 quan es va celebrar el Trial Solidari.


El format serà segons el ja conegut pel Campionat de Catalunya de Trial Open, amb 4 nivells de dificultat (Groc, Verd, Blau i Vermell) 12 zones a realitzar en dues voltes al recorregut, 10 per a les categories groc i verd, disposant d'un temps total de 5 hores amb sortida del primer participant a partir de les 9:00 hores.

Com a particular s'informa sobre una major distància del recorregut en quant a l'habitual, uns 15 kilòmetres per volta. Cada participant s'haurà de proveir de combustible pel repostatge entre volta i segons la capacitat del dipòsit i consum, a meitat del recorregut.


El padook estarà situat en el poliesportiu de Llers el qual disposa de tots els serveis.

Per arribar a Llers des de l'autopista AP-7 direcció França s'ha de prendre la sortida “Figueres – Roses”, prendre la NII en direcció a França durant 7 km. en arribar a la indicació “Llers – autopista AP-7” agafar la carretera de Llers i a 3 km. arribem al poble.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web de la FCM i el mateix diumenge de 8 a 9 hores.

Josep Serra
Un trial amb les dificultats adequades per cada categoria per tant selectiu, menció especial els nanos amb les 125 que corrien vermell la màxima categoria, bon nivell que  van acumulant els Riba, Geleberts i Farre que son el relleu dels Fuji, Bou i cia, destacar el retorn a la competició de Albert Albó  i el meritori tretze lloc del Pep Planas de Fort William recuperanse d'un duel amb Jhon Vaine tambe de Fort William, sete lloc de  Joan Comas  sempre ben assessorat per la seva Motxil-lera.
 

Mentre feia el recorregut tot gaudint del paisatge i contemplant que la naturalesa es arudita i es regenera desprès d'un imprevist forçat,vaig corre l’any passat i els boscos cremats formaven part d’un espectacle desolador, Llers amb un entorn natural idoni per la practica del trial, va ser una de les poblacions més afectades per els focs de l'any passat

Pep Planas: Va dir.

 Hi del "0" que et vaig dedicar a la zona 11 no dius res ????? collons, primera cursa amb una moderna i ni un comentari, quina falta de respecte als teus col.laboradors.

Res: Varen arribar la Neus i en Joan i com que la Neus te prioritat a l’escala de valors em vaig centrar amb la seu atuend, atuendo en castellá.
7 comentaris:

Toy folloso ha dit...

No mágrada pas gaire el trial, però vinc aquí a fer el marranot a una plana que hi ha als enllaços que es diu "Guess her muff".

Trial Sense Embuts ha dit...

Guess her muff jo conec dues o tres trialeres que no hi desentonarien gens n’hi mika.

Anònim ha dit...

Hi del "0" que et vaig dedicar a la zona 11 no dius res ????? collons, primera cursa amb una moderna i ni un comentari, quina falta de respecte als teus col.laboradors.

Pep Planas

Anònim ha dit...

Hi del "0" que et vaig dedicar a la zona 11 no dius res ????? collons, primera cursa amb una moderna i ni un comentari, quina falta de respecte als teus col.laboradors.

Pep Planas

Trial Sense Embuts ha dit...

Varen arribar la Neus i en Joan i com que repeteixo la Neus te prioritat a l’erscala de valors em vaig centrar amb la seva brusa.

Anònim ha dit...

A mi em va semblar molt bé fer gairébé tot el trial "a roda" d'en quatrecases !!! Tot i que a la segona volta se'm va escapar, tant físicament com a la classificació !!!
Per cert, ja aniria sent hora que el Sr. Sense Embuts pengi un post donant la seva opinió sobre el non-stop. A veure si és veritat que no té embuts !!! Perque fins ara no s'ha posicionat !!!

Trial Sense Embuts ha dit...

Joan perdona el retard, feina rural, una entrada sobre el Non Stop ja es va fer i la opinió també la vaig donar, de les demes opinions crec que ni va haver per tots els gustos, a veire, separen el verb de mirar simplement, com mol bé diu el Jhons del Feis, si vostè vol obrir una entrada amb aquest debat ja sap el meu correu.