divendres, 25 de gener de 2013

F.C.M: InformaACTIVITAT PEL CAP DE SETMANA


Més de 60 pilots al primer curset de motocròs de la FCM a Lleida

Ponts inicia el proper diumenge la Copa Catalana de Resistència de terra

La Copa Catalana de Resistència de terra serà l’encarregada d’obrir la temporada de motociclisme amb la prova que se celebrarà al Circuit El Bosquet de Ponts aquestdiumenge 27 de gener. Mésinformació.

Retorna l’activitat al circuit de motocròs Els Reguers a les Terres de l’Ebre

Passades les homologacions de la Federació Catalana de Motociclisme, el circuit comença els entrenaments lliures aquest proper diumenge 27 de gener. Més informació


ALTRES INFORMACIONS

Noves copes monomarca d´Honda i Rieju per a la promoció de velocitat

La Federació Catalana de Motociclisme posa en marxa dues Copes Monomarca de promoció de velocitat per la  temporada 2013, amb l’objectiu de fer més assequiblela participació de joves pilots en proves d’aquesta especialitat. Més informació.

Multitudinària assistència a l´acte del lliurament de premis de la temporada 2012

Marc Márquez i Toni Bou, campions del món de Moto2 i de Trial respectivament, van ser les grans estrelles de l’acte d’entrega de Premis dels Campionats de Catalunya 2012, que la FCM va celebrar el passat dissabte 19 de gener. Mésinformació.  Video de l’acteLa FCM presenta la temporada 2013


Un total de 25 campionats són els que la FCM posa a disposició dels seus pilots federats aquesta temporada, amb una àmplia varietat de modalitats i categories perquè cada pilot pugui trobar el lloc adequat per gaudir del motociclisme segons la seva edat, experiència i competitivitat.         


L´acte s´ha celebrat a la seu de la Unió de Federacions de Catalunya (UFEC) i han pres la paraula el president de l´UFEC, David Moner, el president de la FCM, Josep Abad i el director esportiu d´aquesta federació, Bertran Soler. Josep Abad, ha volgut destacar l’important volum de curses que s’organitzaran al llarg de l’any per poder donar resposta a la quantitat de pilots de tots els nivells que enriqueixen el motociclisme català. Pel president Josep Abad “la FCM té dues clares funcions prioritàries. Per una banda facilitar la participació del màxim de pilots federats a les diferents competicions i per l’altra estar al capdavant de la tasca de promoció i formació amb els pilots més joves”.


Cap comentari: