dimecres, 12 de setembre de 2012

Joan Domènech & Ferran Vilarnau els 2 Dies de Trial Clàssic Illa de ManAquestes dues fotos son una mostra del que fa magnànim el nostre esport, zones naturals en un paratge idíl·lic. 

Joan Domènech i Ferran Vilarnau els 2 dies de Trial Clàssic de l'illa de Man.

Qui ens coneix sap del nostre interès per publicar aquests reportatges i alhora fer-los participatius amb persones que han viscut l'experiència, en Joan i el Ferran juntament amb altres pilots amb els quals coincidim amb assiduïtat  a les proves de trial clàssic que se celebren a les nostres contrades, han participat els 2 dies de trial clàssic  de l’illa de Man.

El relat de Joan Domènrch 

Manx International Classic 2 days trial 2012:


Els dies 1 i 2 de setembre vaig tenir la sort de poder participar en aquest reconegut trial.

L'illa de Man és sobretot coneguda per l’organització del Tourist Trofy, que és una cursa de velocitat contra el crono, en un circuit urbà i interurbà que recorre l'illa i que té uns cinquanta quilometres de llarg.

Vaig quedar impressionat de la manera com la gent de Man viu el món de la moto en totes les seves modalitats i com els participants d’aquesta prova ho fan amb unes motos molt antigues que no han estat pensades per fer trial, si no que són adaptacions de carretera a la moto de camp.

El trial era bàsicament per a motos pre 65, (150 participants), però també podien participar 50 motos en la categoria Twinshock (motos d'abans de l'any 85), en total 200 participants que vàrem fer uns 70 km de recorregut i 40 zones diferents cada dia, era un 90 per cent per camins de muntanya en un terreny similar al d’Escòcia, molt de fang i molta aigua per tot arreu amb els coneguts blackwaters.

Les zones variades, però la majoria eren de remuntar torrents amb molta aigua ( com a mi m’agraden ) i també amb molt de públic.
Personalment estic molt satisfet de com va anar tot, la Cota 242 va funcionar com un rellotge i el pilot amb 61 anys va aguantar físicament les 80 zones, gaudint d’allò més, de tot el que vaig viure.
En definitiva, una experiència molt recomanable per a tots aquells que ens agrada el trial com es feia en els seus orígens en un paisatge incomparable.

Joan Domènech.

  

Cap comentari: