dijous, 2 d’agost de 2012

F.C.M: Comissió de Trial primeres reunions de treball.F.C.M

Després que l’actual Junta Directiva de la FCM hagi constituït les noves comissions que estaran al front de les diferents modalitats motociclistes, la Comissió de Trial ja ha efectuat les primeres reunions de treball. A part de la gent que es manté de la comissió anterior, s’han incorporat nous membres que cobriran totes les particularitats de l’activitat del trial a Catalunya.

La Comissió de Trial de la FCM està formada pels següents membres: Bertran Soler i Xavi Llasat, com a president de la comissió esportiva i secretari esportiu respectivament, Josep Serra, que seguirà assumint la funció de coordinador de la comissió de Trial, i amb ell també hi haurà Josep Soldevila, Joan Domenech, Victor Martin, Joaquim Terricabras i Ignasi Gil-Vernet, que completen aquesta  comissió. Es tracta d’un equip de reconeguts trialers que acumulen molta experiència y coneixements, vistos des de perspectives tan variades com estar al front d’un Moto Club, organitzadors de proves i pilots de trial.

A les primeres reunions celebrades s’han posat a debat temes d’actualitat sobre el Trial, el seu futur i possibles formules i millores que s’aniran aplicant. La motivació que aporta aquesta nova comissió, sumat al impuls que vol donar l’actual Junta Directiva de la FCM al esport motociclista català, fa preveure canvis molt positius de cara a un futur molt proper, dels quals el trial i els seus practicants es  veuran beneficiats.


 
D’esquerra a dreta: Xavi Llasat, Joan Domènech, Ignasi Gil-Vernet, Bertran Soler, Joaquim Terricabras, Josep Soldevila, Josep Serra i Victor Martin.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

A veure si feu un gran "zero" a les negociacions i els cuatre gats que encara fem zones podem tornar a la muntanya tranquils....

Trial Sense Embuts ha dit...

D’entrada ben representat hi estarem.