dimecres, 22 de febrer de 2012

Gallifa: Moto Club Cingles de Bertí


El Moto Club Cingles de Bertí ja ho té tot apunt per dur a terme la VII edició del Trial de Clàssiques del CINGLES, puntuable per la Copa Catalana de l’especialitat.

El proper 4 de Març, a partir de les 08.00h, tots els trialers clàssics tenen una nova cita a la localitat de Gallifa (Vallés Occidental), on podran gaudir d’un nou circuït de 7 quilòmetres, en el que s’han distribuït les 12 zones (10 per les categories “grocs”) i en el que s’hauran de donar dues voltes. El temps màxim permès serà de 4 hores més 15 minuts de penalització.

Un cop més, el Moto Club Cingles de Bertí, vol donar les gràcies a l’Ajuntament de Gallifa, l’ADF el Pinyó i els propietaris per on es disputarà aquest trial, per cedir els seus terrenys i instal·lacions, i així poder seguir gaudint d’aquest paratges tant meravellosos per tots coneguts per haver estat la seu dels Tres Dies dels Cingles.

Us esperem a Gallifa!!!


            Moto Club Cingles de Bertí -  Mas Genestos, s/n  08146 Gallifa (Spain)
                         Tel. 699.18.37.64    Fax. 93866.02.68     info@cingles.es

Carles Solà president del moto club Cingles de Bertí ens dona un tastet del que seran les zones per aquest de la Copa Catalana VII Trial de Clàssiques del Cingles prova que es disputarà el proper 04/03/3012. 

 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per poder anar donat informació del trial en el teu blog. L'únic és que esperem poder fer el trial abans del 3012, no????
Una abraçada.

Carles Solà

Trial Sense Embuts ha dit...

Endavant amb el trial Carles sembla que mica a mica anem recuperant el lloc que per tradició ens pertoca, llei d’accés i campionats varis, quelcom s’està movent en el món del Trial

Anònim ha dit...

Feliu !!!!!!! que t'estan dient que t'has confós en la data, que has posat l'any 3012 !!!!!!!!!
Ja deia jo que aquests de Gallifa preparàven el trial amb massa antelació !!!
Joan Comas