dijous, 24 de novembre de 2011

¡¡¡¡ ÚLTIMA HORA ¡¡¡¡ Mick Andrews al Trial Clàssic Tour 2011
Mick Andrews serà a la Segona Edició dels dies de Trial clàssic de Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava. Girona, tercera i última prova del Clàssic Tour 2011 i última prova puntuable per a la desafiament pre65 2011.

La Organització, solotrialclasico i el Moto club Costa Brava, agraeixen als nostres col-laboradors i patrocinadors, Blai Jové (THE MAGICALS) Àngel Magrinya  (DELAY), per la confirmació oficial de la participació en aquesta prova de el pilot Mick Andrews, sobre una OSSA.

La segona edició dels dos días de Trial Classic de Sant Feliu de Guixols prometen dues jornades excepcionals per als aficionats al trial clàssic, amb l'al-licient de poder observar les evolucions d'aquest mític pilot, just en les mateixes zones i paratges, amb la resta de pilots participants.

Mick Andrews és un històric corredor anglès de Trial, va ser dues vegades Campió d'Europa en 1971 i 1972 i va guanyar cinc vegades els Sis Dies d'Escòcia de prova en els anys 1970, 1971, 1972, 1974 i 1975

Conegut popularment com Mick the Magic, Mick Andrews és probablement el pilot de trial més famós i admirat de tots els temps.

SOLO TRIALCLASICO 

.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

I vindra els dos dies ? Joan the farnerstrial

Trial Sense Embuts ha dit...

En Mick the Màgic es omnipresent joan cap problema

Anònim ha dit...

hem arribat impressionant L.A un altre món, ens veiem per Sant Feliu el dissabte segur el diumenge no tant.
Anna i Pere

Trial Sense Embuts ha dit...

Dons si no es el diumenge no ens veurem perquè la meva disponibilitat es just la contraria.

Anònim ha dit...

Amb quina moto correràs ja les deus tenir totes dues oi.
Anna......

Trial Sense Embuts ha dit...

Soc home de una sola moto. ajajajaja i ja

Anònim ha dit...

feliu, aquesta teva honda va decidir un dia que no funcionaria mai mes fins que no fos meva. està fent com en cesc amb l'arsenal !!!! vol ser fitxada per l'adversari !!! farnerstrial

Trial Sense Embuts ha dit...

La Honda es meva i del Banyeres s’ha tingut que fer motor i embragatge a consciencia i te moltes possibilitats de ser moneda de canvi per una SWM, Montesa 242 o 330, Aprilia o simplement venuda.

Anònim ha dit...

gran inscripció al classic tour de Sant Feliu. L'any vinent ens hauriem de proposar entre tots fer reviure els tres dies de trial de la costa brava !!!!!!!!!!
Joan Comas