dimecres, 4 de maig de 2011

Quatrecases els SSDT

.1º dia

buenas a toda la peña, ayer ibamos todo abrigaditos y me han salido sarpullidos de calor por todo el cuerpo no veais como sube la temperatura cuando empiezas a empujar la moto. las zonas dificiles y el tiempo muy ajustado. viendo las clasificaciones me quedé un poco "flipado" ya que pensando que llevaba muchos varios, resulta que iba enfiascando ............................. la medre que los parió!!!!!!!!

como ayer salimos de los primeros, hoy creo que empezamos a las 12 del mediodia (aprovechamos la circunstancia) para acortar la noche, ya sabeis, humo, algo de alcohol y risas por doquier con nuestra amiga Falytrial.

gracias por las fotos y por los animos que nos dais a todos.

a la ossa hoy le tenemos que hacer embrague y penalizaré un montón, osea que es una incógnita saber si llegaré a tiempo o fuera de carrera ya que para empezar tenemos 60kms de carretera hasta llegar al primer grupo de zonas y después 2horas de blackwoter's, veo muy dificil no penalizar por tiempo sin romper motor. la bicha corre como un demonio pero recuperar 30 minutos en 60kms es tarea dificil.

las fotos nocturnas estan dibidamente guardadas po Axel...............................


2º dia

hola a todos, este segundo dia ha sido bastante duro ya que alguno de nosotros hemos tenido que reparar a la salida y recuperar mas de 30 minutos, las zonas bastante dificiles, el recorrido ha sido durísimo y la carrera ha durado 7,49 horas. los españoles seguimos casi todos ya que empiezan los problemas mecánicos. al no llover, las zonas patinan bastante y se ha aumentado el nivel de dificultad o sea que algunos como yo, coleccionamos muchos fiascos, aunqué en mi caso particular, entro a todas las zonas.......................... estoy bastante fundido, menos mal que nos queda un ratito por la noche para tomas unas copas y hablar de TRIAL.

.................................................................................................

Ara mateix, l'Oriol acaba de comunicar me que l'Albert Albó ha tingut que retirar-se.

També m'ha dit que esta molt trist.

Sempre sap greu que qualsevol pilot tingui que retirar-se,però poca gent sap lo que ha passat l'Albert hem aquesta edició

Ahir, sembla ser, que va fer mes de 15 zones sense frens, amb els seus molts de Kms, amb el seu corresponent esgotament físic.

Doncs avui una averia ha pogut amb ell.

Ànims Albert!!! crec que poca gent de la que está participant, li fot els collons que li fots tú!!!

Ferran Vilarnau

...................................................................

¡Llàstima! aquest abandonament sí que em sap greu, perque l'Albert és un dels paios que més voluntat li fot i es mereixia acabar amb tota la glòria del món.

¡Ànim, Quatrecases! tens tota la nostra admiració

Francesc Infante

....................................................................

Ánimo quatrecases!

Creio que todos podemos imaginar o teu desanimo por não teres terminado um evento como os SSDT. Este ano a juventude da tua máquina traiu-te...para a próxima vez, acredito que nada te poderá parar.

Abraço Rui Xina

...................................................................

Gràcies a tots pels ànims, la veritat es que estic bastant desmoralitzat, cada dia amb problemes, dilluns embragatge, dimarts fent més de 15 zones i 40 kms per montanya sense frens i amb una baixada amb un desnivells bestial, dimecres elicodur de la roda de darrera, dijous roda punxada i tot i això vaig anar aguantant ja que em costa molt llençar la tovallola, però divendres ................................ vaig quedar-me sense embragatge una altra vegada i em van haver de remolcar ja que la moto es va rendir.

tot i això, mollt content perquè encara conservo uns collons com un toro, i la moto, dintre de tot bé, tots sabem que aquests problemes de joventut de la moto ens podien passar factura i així ha estat, que hi farem.

per últim dir-vos que les zones per al meu nivell eren molt dificils.

Albert Albó


Comentaris trets del Motocat.

.