dimecres, 23 de març de 2011

Els Cingles de Bertí

..

Trial de Classiques dels Cingles 2.011

En un preciós día de les acaballes de l’ hivern, es disputava la segona proba de la Copa Catalana de Trial Clasic, amb una exitosa participació de aproximadament 100 corredors, sota una perfecta organització del Moto Club Cingles, i en un marc imcoparable per la práctica del trial.

Dotze zones a dos voltes, nou pels classics, zones molt ben marcades i supervisades pel Delegat de la Federació, un trial un pel mes dur que el primer a Mura, pèro que per la meva modesta opinió obliga a que els de poc nivell ens tinguem que esforzar encara mès, pero queda clar que aquest esforç ajuda a aprende una mica mès la practica d’a quest bonic esport.

Tornan a les zones, aquestes eren ben variades, seques, humides, mullades, de pedre, de la sorra vermella caracteristica de la zona, amb giros, baixades, trancos, esglaons, arrels, pujades, etc. En fi, un trial per enmarcar, gràcies a tots, i un especial record al Doctor Bultaco, que desde allà on sigui segurament es sentiría orgullos del trial que es va fer ahir.

Apa: Pep Planas
.
.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep com te va anar a tu i amb la honda
Anna i Pere

Anònim ha dit...

Fes-nos-en cinc cèntims que no varem poder venir per els comentaris un trial dur oi.
Agustí

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola perdoneu però els comentaris primer passen per un sedàs que es el g-mail.
Que mes com va anar el trial, dons un trial amb un terreny i un marcatge de les zones que no es pot demanar més, un esmorzar mol complert, a nivell personal mol content però mol cansat, agreujat per que a les primeres zones vaig perdre la motxilla i pensant que hi duia la cartera amb documentació i demes que desprès ho vaig trobar tot a la primera volta vaig fer 18 pts desprès de marcar tres fiascos a les tres ultimes zones però el cansament va poder mes, i a les primeres zones de la segona en una pujada vaig trobar un al mixt intentant-la pujar i allà vaig acabar el torrons.

Anònim ha dit...

I la honda que va millor que la fantic, o com tu deies la fantic es la millor moto clàssica.
Agustí

Anònim ha dit...

Aquesta bultaco que es dels primers models ja que per els colors no la reconec com a cap de conegut.
Miquel

Trial Sense Embuts ha dit...

La honda mol be una gran moto per descobrir en el meu cas ja que era la segona vegada que l’agafava li falten uns quants afinaments però ja es faran, el de sempre (motos clàssiques)

Trial Sense Embuts ha dit...

Aquesta Bultaco es la de Joan Carles Esteve Doctor Bultaco mes en sota hi ha un reportatge In Memoriam.

Anònim ha dit...

Emocionant !!! estic segura que n'esta molt orgullos.

Anònim ha dit...

Josep, jo tambe vaig acabar les forces a la primera volta i em vaig "picar" tota la segona. Per cert, m has d,explicar com vas coneixer el meu cosi, l,Angel Santamaria !!!
Neus

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Neus t’he robat unes fotos segons les normes del bloger es te que demanar permís je je, el teu cusi en Santa el conec de les sortides de BMW-Motos i com que els dos som xerradors nats no hace falta decir nada mas.

Trial Sense Embuts ha dit...

Si Núria toca la fibra sensible.

El món del trial trobarà a faltar Joan Carles Esteve.

Anònim ha dit...

Des de el MCCB os donem les gràcies per la vostre participació. Us animem a que poguem seguir disfrutant del trial en la seva màxima expresió.

Un cop més, gràcies i fins ben aviat!!!

Carles Solà

Anònim ha dit...

Com va anar tot en va comentar l’amic en comú que tenim que mol be la Honda i una mol bona primera volta per estaves tant cansat que no vas fer la segona.
Agus

Trial Sense Embuts ha dit...

Perdoneu però no avia parat atenció i hi havia un comentari sense penja, dons Agus no va ser ben bé eixís la cosa cansat si però mol content de com m’anava la moto i el trial però vaig perdre la motxilla amb la documentació dins i vaig optar la segona volta per buscar-la i la varem trobar.

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Carles el plaer es de naltros de tenir amistats com la vostre: moltes gracies per el trial que vareu organitzar gent com vosaltres engrandeix i dona vida al nostre/vostre esport.