dimecres, 9 de febrer de 2011

Classificacions i fotos

.
07/02/2011: Os adelantamos las clasificaciones del Trial celebrado este domingo 6 de febrero en Tossa de Mar, Girona, dentro del Trial Classic Tour de solotrialclasico.com. Muy pronto, reportaje completo y fotos.

SOLOTRIALCLASICO TOSSA 06-02-2011
5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bonic el trial oi josep ? i no trobes que tinc raó quan dic que hi ha gent que no competeix en la categoria que l'hi pertoca ? no trobes que fer tot zeros en 19 zones en la categoria més fàcil significa que un ha de pujar de categoria ? i evidentment no va ni per tu ni per mi que ja tenim prou feina fent pocs peus !!! apa, ja tens tena de debat. Joan Comas.

Trial Sense Embuts ha dit...

Epsss Joan, si ahir es varen ajuntar totes les condicionants per gaudir fen trial, referent a les categories que pertanyen a cadascú, sobta que una persona no obri els ulls davant una evidencia, el trial es superar i gaudir de les dificultats dels obstacles el demes es conformisme.
Com ho tenim lo de les tandes d’entrenaments amb les clàssiques ¿? En R. Membrives am va comentar que es faran trial Honda classic a veure si colla.

Anònim ha dit...

Josep com te va anar el trial, nosaltres com sempre a l’ultima hora no varem poder venir, per els comentaris mol be no, tu que deies que la fantic no acabava de tirar je je.
un peto Anna

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Anna quina llàstima que no podéssiu venir, espero que no sigues per lo de les baixades ¿? La fantic perfecta quant vaig fer-vos aquell comentari era anterior a portar-la a Seccio-R a mi em va passar al de sempre vaig començar mol be ja que a la zona 5 sols portava 2 punts i ella i vaig deixar un fiasco em faltava 10 cts per sortir a zero i vaig equivocar la tresada, i amb un trial fàcil “entre cometes” un 5 t’enfonsa, per el demes jo fent trial soc un home satisfet je je.

Anònim ha dit...

Fantàstic Josep hem pesat un dia de trial per recordar, aquí a Torroella ho tens que ni pintat les zones al pocs metres de casa teva i la Fantic que en Pere diu que va mol millor que les nostres gas gas, llàstima que el bar estigui tancat i la feina que li hem donat a la Dolors, ens tornem a veure el mes de Abril.
Un peto Anna