dissabte, 28 d’agost de 2010

Entrenament: Jeroni- Fuji- Moret

.

Entre altres coses per aclarir dubtes de que el Jeroni esta del tot recuperat del cop al genoll i a punt per afrontar el que resta de temporada.

Hola Josep, ahir 26 d´agost abans de marxar a la carrera de Republicà Checa van fer un entrenament junts a la Vall de Camprodon els pilots eren Takahisa Fujinami - Jeroni Fajardo i Francesc Moret molt be el entrenament molt fang i aigua tot el mati amb moto zona rere zona.

Despres al mig dia dinar i a la tarda ha salta barrancs amb uns tratjes de neoprè i a avall els recs on es pot entrena amb moto.

El Jeroni be, va tenir un cop la setmana passada al genoll però esta be a punt de competir la setmana que be, el podem veure a les fotos fen el animal amb el Fuji.


Si es possible aconsello lo de saltar barrancs es molt guapo i divertit, llàstima que jo no vaig poder tinc una costella fisurada però res cap problema.


Salutacions Josep Banyeres
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola josep com se presenta aquest any la temporada de Trialclasictour no veig que vosaltres el poder fàctic d’aquest esport mogueu fitxa, ni el trial sense embuts, motocat, solotrialclasico, i de l’àrea de Sant Feliu que se’n sap.

Trial Sense Embuts ha dit...

Be anem per parts, i la primera es acabar l’estiu que per feina i estricta prohibició tenim l’accés als llocs de practica mol restringits.
El trialclasictour tenim que reiniciar-nos tots plegats però coneixent en Francesc no farà falta massa retòrica.
L’àrea de Sant Feliu esta tancada per motius purament d’època de l’any, per evitar incendis etc etc, desprès hi ha canvi de govern a Sant Feliu i con la politica hemos topado.