dilluns, 29 de març de 2010

Dues bones notícies.

.

La creació d'una associació de trialers a CAMPRODON, associada a una nova ÀREA DE TRIAL que s'obre al públic, són dues molt bones notícies no només perquè rere aquests dos compromisos hi ha MOTOCATers, sinó també perquè possiblement sigui aquesta la primera vegada que el tema se l’hi pot donar la difusió que es mereix, obrint així el camí de la "normalitat" pel que fa a la creació d'espais per a practicar i transmetre als més joves el nostre esport.
.
Benvinguts aquests dos projectes, enhorabona per la dedicació necessària per arribar fins aquí. No cal dir que compteu amb el suport de tots els MOTOCATers.
.
Correu des de Motocat.

.


Que considero un pas importantissim i necessari per la normalització del nostre esport, aquesta tarda he estat parlant amb Xevi Genis company meu a SoloTrialClasico, m’ha comentat la projecció que porta des de que es va crear l’àrea de Sant Feliu, classes de trial per el jovent, excursions amb moto per diumenges mati, el trial que es va organitzar per clàssiques, i el mes important per nosaltres poder passar un mati tranquil fent i gaudint del trial con el d’aquest diumenge.
.
Donar les gracies a Joan que les va netejar i Lluís que les va marcar (les zones)

.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Ara ho has dit.
Gaudint del trial.
Fer trial es la cosa amb que més gaudeixo.
(Buenu, del llombrígol en amunt....).

Trial Sense Embuts ha dit...

Es que tornant cap a casa fotia tal cara de satisfet que fins i tot unes noies parades a la vorera dels camins hem saludaven efusivament.