dijous, 14 de gener de 2010

Novetats Trial Classic Tour - Tossa

.

Qui vulgui seguir els esdeveniments fil per randa del Trial de clàssiques de Tossa, des de el portal de Motocat amb tots els comentaris i les variacions que s’han anat produint des de que es va penjar el post, aquí a baix trobareu l’enllaç podeu opinar des de aquí o entrar a Motocat, la organització demana disculpes ja que el format que es volia implantar per aquest trials a set impossible de portar a terme.

http://motocat.mforos.com/1122504/9301573-trial-cassic-tour-tossa-de-mar-31-01-2010/

.

Nota del M.C.Tossa i solotrialclasico
.

Os informamos que la organización de la 1a Trovada de Trial clásico de Tossa de mar, ha decidido cambiar la Trovada por un Trial Social de Clásicas. Por este motivo, al ser un Trial Federado (fcm) nos vemos obligados a cambiar el importe de la inscripciones, (35€ para los socios de la área) i 45 € (para los no socios de la área), así como tener la licencia correspondiente para poder participar en el mismo.
.

No hay restricción de participantes ni categorías preestablecidas de motocicletas.
.

El concepto sigue siendo el mismo, Un Trial fácil, para crear afición.

Moto Club Tossa / solotrialclasico.com


.

2 comentaris:

Toy folloso ha dit...

Bona nit!.
He vist que has fotografiat les zones de Tossa.
Molt bé; aixì podré triar a on anar a fer de control.
Mes avall ens parles de la historia del clot de Platja d´Aro.
Interessant!.
Deixa que hi afegeixi que l´altre dia m´hi vaig trobar un veí de la urbanització, un home gran. Li vaig preguntar com estava de vigilat el lloc i em va dir que entre sempre només si havia trobat dos cops amb vigilants en moto, Seprona? i no li vàren dir res (el tiu caçava des del mig del carrer!).
Buenu, apa.

Trial Sense Embuts ha dit...

Hola Joan que tal, no em diguis que vas anar al fondal ostres això s’avisa, quant vulguis anar a darrera el camp de futbol de Ventallo si va però recorda que anirem de furtius, que mes a el trial de Tossa si estàs de control a una zona no te’n enteres de la meitat, ja en parlarem.